Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76

 
> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact

Voordat wij gaan behandelen maken wij eerst een afspraak met u
voor een intakegesprek. Na het maken van de afspraak krijgt u van
ons een afspraakbevestiging en een gezondheidsvragenlijst.

Tijdens het intakegesprek brengen wij uw vragen, wensen en algehele gezondheid in kaart. Uw huid wordt nader onderzocht en u krijgt informatie over de diverse behandelmogelijkheden en tarieven. Indien behandeling mogelijk blijkt stelt de huidtherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op en afhankelijk van de voorgestelde therapie zal er ook een testbehandeling plaatsvinden.

U kunt zich voorbereiden op het intakegesprek door uw wensen en vragen van tevoren op te schrijven. De gezondheidsvragenlijst, die u voor het gesprek toegezonden krijgt, kunt u thuis op uw gemak invullen. Wij vragen u deze met een overzicht van de medicijnen, supplementen en/of huidzorg producten die u gebruikt mee te nemen naar het gesprek. Vergeet ook niet uw zorgverzekeringspas, een geldig legitimatiebewijs en indien van toepassing de verwijsbrief van uw huisarts of specialist.

Behandeltraject

Wanneer u besluit met de behandeling te willen starten, verleent u door middel van een behandelovereenkomst toestemming aan de huidtherapeut. Doorgaans wordt deze toestemming schriftelijk bevestigd. Ook worden er foto's gemaak om de resultaten tijdens en na de behandelingen inzichtelijk te maken en met u te evalueren.

Wijzigingen
Indien er tijdens uw behadeltraject wijzigingen zijn in uw algehele gezondheid of medicatie gebruik vragen wij u dit zo spoedig mogelijk aan uw behandelaar door te geven. Het kan namelijk zijn dat wij uw behandeltraject daarop moeten aanpassen. Ook uw persoonsegevens (o.a. tefoonnummer en e-mailadres) houden wij graag up to date om u bij vragen zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen blijven.

 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS


Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze therapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut