Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76

 
> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
Vergoeding zorgverzekering
Veel zorgverzekeraars vergoeden acnetherapie, ontharen (in het gelaat bij vrouwen), oedeemtherapie en camouflagetherapie. De hoogte van de vergoeding verschilt sterk per verzekering. Ook de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om voor vergoeding in aanmerking te komen verschillen en worden door de zorgverzekeraar in de polisvoorwaarden beschreven.

Wij adviseren u om als voorbereiding op het intakegesprek bij uw zorgverzekering na te gaan of u voor vergoeding in aanmerking komt en welke voorwaarden hiervoor gelden. Soms is het nodig dat wij een machtiging voor u aanvragen. Komt u er niet uit? Neem dan uw polisvoorwaarden mee naar het intakegesprek, dan kijken wij het samen met u na.

Betalingsvoorwaarden
Na uw behandeling kunt u contant of per pin betalen. U krijgt van ons direct een bewijs van betaling en een factuur voor uw administratie. Deze factuur kunt u ook gebruiken indien u de behandeling bij uw zorgverzekeraar wilt declareren.

Ongeacht of uw behandeling door de zorgverzekeraar wordt vergoed, blijft u zelf verantwoordelijk voor het tijdig voldoen en declareren van de factuur. Wanneer u hierin verzuimd zijn wij gerechtigd om over het openstaande bedrag wettelijke rente in rekening te brengen en/of incassomaatregelen te treffen. Alle met incasso gemoeide kosten komen voor uw rekening.
 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS


Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze therapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.


 

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut