Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Huidtherapie
> Intake Huidtherapie
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Coaguleren
> Camouflagetherapie
> Elektrisch ontharen
> Endermotherapie
> Laser- en lichttherapie
> Laserpeeling
> Littekentherapie
> Manuele lymfedrainage
> Microdermabrasie
> Micro needling therapie
> Check-up Huidtherapie
Microdermabrasie is een veel uitgevoerde, populaire behandeling. Maar wees voorbereid want doorgaans bereik je alleen met een diepe intensieve behandeling het gewenste resultaat. Bij microdermabrasie wordt de huid met een soort stofzuigertje en een sterke straal kristallen of diamanten behandelkop laag voor laag afgeslepen. Afhankelijk van de ingestelde zuigkracht en de snelheid waarmee de kristallen of diamantenkop over de huid gaan is het mogelijk oppervlakkig of juist dieper te behandelen.

Microdermabrasie stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastine en collageen te verhogen. Het klinkt eng maar hoe agressiever wordt behandeld, hoe beter het collageen wordt aanmaakt. Om de productie van het collageen te stimuleren zijn dus diepe intensieve behandelingen nodig.

Huidverbetering is mogelijk op elke leeftijd en bij elk huidtype. Oppervlakkige behandelingen zorgen ervoor dat de huid er fris en gezond uitziet en glad en soepel aanvoelt. Met intensieve diepe behandelingen worden grovere poriën fijner, vervagen fijne rimpels en is het mogelijk oppervlakkige acne littekens en pigmentvlekken te behandelen. Microdermabrasie is niet bedoelt voor het behandelen van diepe rimpels, een heel slappe huid en diep in de huid gelegen pigment en littekens.
 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> BEL MIJ TERUG

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS

Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.


 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut