Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Huidtherapie
> Intake Huidtherapie
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Coaguleren
> Camouflagetherapie
> Elektrisch ontharen
> Endermotherapie
> Laser- en lichttherapie
> Laserpeeling
> Littekentherapie
> Manuele lymfedrainage
> Microdermabrasie
> Micro needling therapie
> Check-up Huidtherapie
Littekens bestaat uit bindweefsel op een plaats waar dit een wond(je) heeft moeten repareren. Als het bindweefsel te veel samentrekt kan er een verkorting in de huid ontstaan. Vaak is dit erg ontsierend maar erger nog kan het zorgen voor bewegingsbeperkingen. Voorbeelden hiervan zijn littekens na operaties en brandwonden. Er ontstaat veel rek op het litteken, wat pijn en belemmeringen kan geven bij bewegen. Door te veel rekkracht op een litteken kan ook hypertrofie ontstaan; littekens worden dan rood en verdikt.

Door middel van handmatige en mechanische massagetechnieken kan een verkleefd litteken van de onderhuid losgemaakt worden. Het litteken wordt hierdoor soepeler waardoor de doorbloeding in de directe omgeving van het litteken gestimuleerd wordt en de stofwisseling verbetert.
Pijn, kleurverschillen en bewegingsbelemmeringen kunnen hierdoor verminderen. Ook voor hypertrofische littekens zijn er mogelijkheden. Door massage en siliconen applicaties worden de littekens minder rood, dunner en soepeler.
 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> BEL MIJ TERUG

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS

Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut