Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Huidtherapie
> Intake Huidtherapie
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Coaguleren
> Camouflagetherapie
> Elektrisch ontharen
> Endermotherapie
> Laser- en lichttherapie
> Laserpeeling
> Littekentherapie
> Manuele lymfedrainage
> Microdermabrasie
> Micro needling therapie
> Check-up Huidtherapie

Endermotherapie, onderdeel van endermologie (LPG-behandeling), is een massagetechniek die werkt volgens het principe van een aanzuig-inrol-uitrol techniek. Wanneer bij littekens het bindweefsel verhard en stug is wordt dit door de speciale massagetechniek versoepeld. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Littekens worden soepeler en de kleur verbeterd.

De behandeling wordt uitgevoerd met behandelkopjes met daarin twee rolletjes die in tegengestelde richting draaien. Het behandelkopje is bevestigd aan een slang die lucht aanzuigt, net als bij een stofzuiger. Door het aanzuigen en het in- en uitrollen van de huid, wordt de huid en het daaronder aanwezige bindweefsel op een goed te controleren wijze gemasseerd.
De massage zorgt voor een intensieve doorbloeding, toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen. Hierdoor verbeterd de huidstructuur en worden elastine- en collageen-vezels gevormd.

Endermotherapie kan o.a. worden toegepast bij fibrose, brandwonden, verkleefde littekens en voor en na lipolyse of liposuctie.

 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> BEL MIJ TERUG

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS

Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut