Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76

 
> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact

Afspraak maken
U kunt bij De Huidtherapeut zowel op eigen initiatief als op verwijzing van uw arts een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-604 77 76 of het maak een afspraak formulier invullen.

Tijdens openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken. Wanneer wij in behandeling zijn, kunnen wij uw oproep niet altijd direct beantwoorden en vragen wij u uw naam, telefoonnummer en boodschap in te spreken op de voicemail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een passende afspraak te plannen.

Intake
Bij het maken van uw eerste afspraak wordt u als nieuwe client bij ons aangemeld. Dit houdt in dat wij een dossier voor u aanmaken en daarvoor vragen wij bij het maken van de afspraak onder anderen naar de volgende gegevens:
- uw volledige naam en adresgegevens
- geboortedatum en BSN nummer
- telefoonnummer en e-mail adres
- huisarts en eventuele verwijzer (omschrijving op de verwijsbrief)
- en voor welke behandeling u een afspraak wilt maken.

Afspraak wijzigen
Indien u onverhoopt niet op uw afspraak kunt verschijnen vragen wij
u deze uiterlijk 48 uur van te voren te verzetten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-604 77 76 of het maak een afspraak formulier invullen. Indien u uw afspraak niet tijdig wijzigd of niet verschijnt wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS


Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze therapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut