Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Laser & IPL
> Intake Laser & IPL
> Definitief ontharen
> Pigment problemen
> Huidveroudering
> Laserpeeling
> Vaatproblemen
> Littekens

 

Wilt u graag een jongere en strakker uitziende huid? Maar ziet u een ingrijpende plastisch chirurgische ingreep niet zitten? Dan is een huidvernieuwende behandeling met de fractional laser een mooie oplossing. De behandeling is zeer patiëntvriendelijk, heeft weinig bijwerkingen en kent een goed resultaat.

Met de fractional laser wordt uw huid aanzienlijk strakker en veerkrachtiger. Resultaat is zichtbaar binnen enkele behandelingen en blijft gedurende een lange tijd aanhouden. Therapie met de fractional laser is geschikt voor een algehele huidvernieuwing. Dat betekent dat de teint egaler en stralender wordt, rimpels en fijne lijntjes vervagen, acnelittekens verzachten, de huid strakker wordt en de poriestructuur verbetert.
De fractional laser is een nieuw type laser. Het handstuk van de laser maakt hele kleine gaatjes in de huid met behulp van laserlicht. Per cm2 maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze minuscuul kleine wondjes genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen en collageen aan te maken.

Tijdens het genezingsproces wordt zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Tevens betekent dit voor u dat de huidtextuur en de stevigheid van de huid zichtbaar verbetert. Een extra voordeel is dat een behandeling met de fractional laser een methode is die niet pijnloos, maar wel te verdragen is. Na de behandeling is de huid gedurende 2 dagen rood en er kunnen mini korstjes te zien zijn. Tot 2 weken na de behandeling zal de huid gaan vervellen. Dit alles is goed te camoufleren.
Tijdens een eerste consult met de huidtherapeute wordt  een inschatting gemaakt van het aantal behandelingen dat u nodig heeft en worden al uw vragen beantwoord.

 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> BEL MIJ TERUG

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS

Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut