Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Laser & IPL
> Intake Laser & IPL
> Definitief ontharen
> Pigment problemen
> Huidveroudering
> Laserpeeling
> Vaatproblemen
> Littekens

 

Naast het elektrisch ontharen is er nog een goede en effectieve methode voor het behandelen van overbeharing: het ontharen door middel van laser. Laserontharen maakt het, in tegenstelling tot elektrisch ontharen, mogelijk om ook grotere gebieden als benen, borst, rug, oksels en bikinilijn te behandelen.

Tijdens de behandeling wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op het te behandelen gebied.
Per puls wordt het licht uit de laser opgenomen in het pigment van de haren. Hierdoor worden de haren verhit en de haarzakjes vernietigd. Elke behandeling kan het hele gebied behandeld worden. Er zijn echter meerdere behandelingen nodig om de haargroei blijvend te verwijderen.

Garanderen dat er nooit meer haar groeit op het behandelde gebied is helaas niet mogelijk. Onder invloed van veranderingen in het lichaam (bijvoorbeeld door hormonen of medicatie) blijft het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in nieuwe dikkere haren.





In de bladen, kranten, op internet en tv word je overspoelt met een aanbod van de meest uiteenlopende behandelingen tegen ongewenste haargroei. Door het enorme aanbod zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Prijzen, het aantal behandelingen en de technieken verschillen behoorlijk en wanneer is de behandelaar deskundig?

Wat is laserontharen?
Een laser geeft licht met een specifieke golflengte. Afhankelijk van deze golflengte kan een bepaald doel behandelt worden zoals bijvoorbeeld haren, vaatjes of pigmentvlekken. Voor het ontharen warmt het laserlicht het pigment van de haar op. Door deze verhitting gaat het haarzakje kapot en wanneer de haar in de juiste groeifase wordt behandeld zal er uit het haarzakje geen haar meer groeien.
Afhankelijk van het te behandelen gebied moet de behandeling verschillende keren (op lichaam gemiddeld 5 behandelingen) herhaald worden. Dit is aanzienlijk minder dan bij de meeste IPL/flitslamp apparaten waarbij gemiddeld 15 behandelingen nodig zijn om enig resultaat te behalen.

Keuze van behandelaar
Helaas zijn er momenteel geen regels in Nederland voor dit soort behandelingen. Iedereen kan een apparaat aanschaffen en mensen behandelen. Er is dus geen controle wat ook zorgt voor minder betrouwbare behandelaars. Zoek een huidtherapeut die lid is van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. De huidtherapeut beschikt dan over een gedegen opleiding en is verplicht te werken volgens duidelijke richtlijnen en kwaliteitseisen.

 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> BEL MIJ TERUG

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS

Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut