Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Huidverzorging
Advies
> Huidanalyse & advies
> Productkeuze & gebruik
> Dagelijkse verzorging
Verzorging
> Basic behandeling jeugd
> Basic behandeling vrouw
> Basic behandeling man
Extra's
> Peeling
> Microdermabrasie
> Endermologie
> Voeding & suppletie
> Pedicure

Voeding
huid/ overgewicht verliezen

Bia meting
Met de Bia-methode wordt de hoeveelheid vet, vocht en spiermassa van je lichaam gemeten. Hiervoor gebruiken we elektroden. Van de meting zelf voel je helemaal niets en het geeft goed inzicht op welke wijze jij het beste kunt afslanken. Aan de hand van de meting maken we een plan en bij elk vervolgconsult gebruiken we de meting om inzicht te krijgen in wat jouw lichaam precies nodig heeft. Op deze manier kun je efficiënt, slim en snel afslanken!

Suppletie
Je lichaam functioneert het beste wanneer alle voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen in een optimale hoeveelheid worden aangeleverd.
Uit onderzoek is gebleken dat dit namelijk niet meer haalbaar is met gewone voeding. De voedingswaarde van onze voeding is immers drastisch achteruit gegaan. Om deze reden is een basisaanvulling van multivitamine, vetzuren, vitamine C en D en een probioticum nodig. Bovendien heeft je lichaam in meer specifieke situaties extra aanvulling nodig. Vraag om dat advies op maat, want zo bereik jij versterking van je lichamelijke veerkracht en vind je balans! Er wordt gewerkt met supplementen van AOV en Orthica.

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut