Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Huidverzorging
Advies
> Huidanalyse & advies
> Productkeuze & gebruik
> Dagelijkse verzorging
Verzorging
> Basic behandeling jeugd
> Basic behandeling vrouw
> Basic behandeling man
Extra's
> Peeling
> Microdermabrasie
> Endermologie
> Voeding & suppletie
> Pedicure

Peelingen zijn er in veel verschillende vormen. Oppervlakkige peelingen en scrubs hebben vooral het doel om dode huidcellen te verwijderen. Wij geven de voorkeur aan vloeibare chemische peelingen en raden het gebruik van scrubs (peeling met korretjes) af. De korretjes in een scrub kunnen de huid beschadigen en met het aanbrengen wordt de huid vaak te intensief behandeld.

Bij een chemische peeling wordt een vloeistof op de huid aangebracht die inwerkt op de bovenste lagen huidcellen . Met het herstellen van de huid wordt de hoorncelverbinding verbeterd en collageensynthese bevorderd. De huid wordt hierdoor egaler, steviger, voller en beter gehydrateerd.

Indicaties voor een chemische peeling kunnen zijn: het verbeteren van de huidstructuur, acne en pigmentatieproblemen zoals zwangerschapsmasker. Maar ook bij vroegtijdige huidveroudering door zon en roken kunnen de chemische peelingen een mooi resultaat geven.

Er zijn verschillende typen chemische peelingen, die elk een andere samenstelling van werkstoffen en dieptewerking hebben. In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van oppervlakkige en diepere chemische peelingen zoals glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en TCA. Om het gewenste resultaat te bereiken wordt de behandeling in verschillende sessies, met oplopende inwerktijd en concentraties, uitgevoerd. Ook voor thuis zijn er verschillende AHA en BHA exfoliaties beschikbaar die u dagelijks of weekelijks kunt toevoegen aan uw basis huidverzorging.

 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> BEL MIJ TERUG

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS

Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut