Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Huidverzorging
Advies
> Huidanalyse & advies
> Productkeuze & gebruik
> Dagelijkse verzorging
Verzorging
> Basic behandeling jeugd
> Basic behandeling vrouw
> Basic behandeling man
Extra's
> Peeling
> Microdermabrasie
> Endermologie
> Voeding & suppletie
> Pedicure

 

Endermologie, ook wel LPG-behandeling genoemd, is een dieptemassage die werkt volgens het principe van een aanzuig-inrol-uitrol techniek. Het bindweefsel, wat verhard en stug kan zijn, wordt door massage versoepeld. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen worden afgevoerd.

De behandeling wordt uitgevoerd met een behandelkop met daarin twee rollers. Vergelijk het met een deegroller, maar dan twee die in tegengestelde richting draaien. De behandelkop is bevestigd aan een slang die lucht aanzuigt, net als bij een stofzuiger. De behandelmethode is redelijk intensief en berust op het aanzuigen en het in- en uitrollen van de huid en het daaronder aanwezige bindweefsel. De behandeling is voor vrijwel iedereen toepasbaar over het gehele lichaam.
De massage zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. De toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen wordt aangezet, waardoor elastine-vezels en collageen-vezels gevormd worden. De huid wordt door dit proces soepeler, gladder, steviger en gezonder.

Endermologie is een effectieve behandeling bij cellulite, rijbroekfenomeen, huidverslapping, littekens, oedeem, brandwonden, voor en na een lipolyse of liposuctie en zeker ook in combinatie met afslanken.

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut