Bel nu voor een afspraak: 030 604 77 76
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
> Huidtherapie
> Intake Huidtherapie
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Coaguleren
> Camouflagetherapie
> Elektrisch ontharen
> Endermotherapie
> Laser- en lichttherapie
> Laserpeeling
> Littekentherapie
> Manuele lymfedrainage
> Microdermabrasie
> Micro needling therapie
> Check-up Huidtherapie
Een behandeling die al vele jaren wordt toegepast is elektrisch ontharen. Er zijn behandelaren die dit een achterhaalde therapie vinden maar eigenlijk is dit nog steeds de enige goede oplossing voor het verwijderen van witte, grijze en blonde stugge haren.

Bij elektrisch ontharen wordt een heel dunne naald, zo dun als de haar zelf, in het haarzakje gebracht. Daarna komt er een beetje stroom op de naald waardoor deze warm wordt. De warmte zorgt ervoor dat de cellen van het haarzakje vernietigd worden en dat de haar los laat. Zo worden de haren één voor één behandeld. De behandeling is niet ongevoelig, de prikkelende warmte in de huid kan als pijnlijk worden ervaren. Dit verschilt echter wel per locatie, zo is bijvoorbeeld het behandelen van de bovenlip gevoeliger dan rond de kin.
Doordat de huid altijd zal proberen de schade die wordt aangebracht te repareren, moeten de haren meerdere keren behandeld worden. Garanderen dat er nooit meer een haar zal groeien in het behandelde gebied is niet mogelijk. Onder invloed van veranderingen in het lichaam, bijvoorbeeld door hormonen of medicatie, blijft het altijd mogelijk dat nog aanwezige donsharen veranderen in dikkere haren.

 

> MAAK EEN AFSPRAAK

> BEL MIJ TERUG

> STEL UW VRAAG

> CONTACTGEGEVENS

Wij zijn lid van de
Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en al onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Als huidtherapeut behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeut kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

 

IPL- en lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor de juiste IPL (lichtflits) of laserapparatuur. Ieder huidprobleem heeft immers zijn een eigen in de huid te behandelen doel. Er bestaat niet één laser of IPL flitslamp waarmee alles behandeld kan worden.

 

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Bij onze behandelingen en zodat u thuis de huid op een juiste wijze kunt verzorgen maken wij gebruik van de huidzorg producten van Dermalogica, Louis Widmer en Paula's Choice.

> De praktijk
> Ons team
> Werkwijze
> Afspraak
> Vergoeding
> Tarieven
> Openingstijden
> Kwaliteit
> Contact
> Acnetherapie
> Chemische peeling
> Microdermabrasie
> Definitief ontharen
> Pigmentbehandeling
> Couperose behandeling
> Littekentherapie
> Huidverbetering
> Laserpeeling
> Huidanalyse & advies
> Product keuze & gebruik
> Basic huidbehandeling
> Maak een afspraak
> Stel een vraag
> Bel mij terug
> Contactgegevens
 

 

De Huidtherapeut

Richterslaan 62
3431 AK Nieuwegein
Tel. 030-6047776
praktijk@dehuidtherapeut.nl
© Copyright De Huidtherapeut